Kontakt

Jag tar emot på en mottagning som ligger på Tegnérgatan i centrala Stockholm. På mottagningen arbetar flera psykologer och terapeuter och stämningen där präglas av lugn och avskildhet. Mottagningen är på gångavstånd från T-bana Rådmansgatan och Hötorget. Använd gärna formuläret nedan för att kontakta mig, du kan också maila mig på terseliuspsykologtjanst@gmail.com om du föredrar det.

Observera att en liten hund förekommer på mottagningen, meddela mig om detta är ett problem för dig så ser vi till att lösa det på bästa sätt.

Kontakta mig!

Var uppmärksam på att meddelanden skickade över internet aldrig är 100% anonyma. Undvik därför att lämna allt för känsliga detaljer via detta formulär.

Vanliga frågor

  • Individuella samtal: 1300 kr för 50 minuter.
  • Parsamtal: 1600 kr för 60 minuter
  • Familjesamtal: 1600 kr per tillfälle och sessionerna är vanligtvis 60 minuter.

För kostnad vid utredningar, bedömningar, föreläsningar och handledning vänligen kontakta mig för mer information.

Ja, jag erbjuder digitala samtal via journalsystemet Kaddio.

Detta varierar mycket beroende på problematik och vad man väljer att fokusera på i sin samtalskontakt. För stödjande samtal kan kontakten vara några månader. En psykoterapi kan variera mellan några månader och flera år beroende på psykoterapimetod, problematik och vad man upplever sig ha glädje av.

Detta beror på problematik och individuella önskemål. För vissa är det lagom med en mer sporadisk stödjande samtalskontakt vid behov. Då kan 1-2 gånger per månad kännas lagom. Om man väljer att gå i psykoterapi brukar jag rekommendera att man träffas något tätare, framför allt i början. Varje eller varannan vecka brukar vara bra.